1/27/2015

THE END


Wearing: Bik Bok jeans*, bag* & nacklace* | Weekday knit* | 2nd hand jacket, belt & turtleneck | Adidas sneakers. (*=gifted)

Otsikko kertookin jo asiani: lopetan tällä postauksella bloggaamisen. Tein tästä jo päätöksen syksyllä, mutta päätin hieman lykätä asiaa kiireiden sun muun takia. Nyt aika on kuitenkin tullut.

Olen saanut hurjan paljon bloggaamisesta: itseluottamusta, iloa, mahdollisuuksia, ihanaa ihanampia kommentteja, upeita yhteistöitä ja kontakteja, oikeita ystäviä ja paljon muuta. Ilman bloggaamista en olisi nyt tässä, en olisi sitä mitä nyt olen. Viimeisen vuoden aikana tämä on kuitenkin enemmän tuntunut pakkopullalta, kuin hauskalta harrastukselta. En ole enää nauttinut tästä. Tiesin, että tämä on minun kohdallani asia, josta tulen kasvmaan yli ja tiesin etten tekisi tätä enää aikuisiällä. Bloggaaminen ja vaatetus ei ole minulle kaikkein rakkain asia, vaikka siitä paljon olen nauttinutkin. Nyt on aika keskittyä siihen mitä aijon tulevaisuudessa tehdä, on ennen kaikkea priorisoitava ja otettava kaikki irti elämältä. Nyt on aika antaa muille tilaa.

Elämäni ei tule muuttumaan, saan vaan taakan pois harteiltani. Tulen valokuvaamaan sekä pukeutumaan oudompaakin oudompiin asuihin jatkossa vähintään yhtä paljon kuin nyt. Olen tekemässä portfoliota joka valmistuessaan löytyy osoitteesta www.alexandramariale.com, jonne päivitän stailauksiani ja valokuviani. Jos haluatte menojani jatkossa vielä seurata, niin sen voitte tehdä instagramissa jossa minut löytää myös nimimerkillä @alexandramariale. Jätän myös vanhan blogini roikkumaan, voitte selailla postauksiani vuosien varrelta, jos kiinnostaa. Jos jäätte kaipaamaan luettavia blogeja, niin suosittelen Fashion Worries -blogia, JAVS:ia ja Flouncen blogeja. Paljon muitakin upeita blogeja löytyy, sukeltakaa ja tehkää löytöjä.

En tiedä miten voisin kylliksi kiittää teitä lukijoita, olette olleet korvaamattomia <3 KIITOS, haleja ja liikaa pusuja. Moikataan kun tavataan!

Tällä kuvalla kiitän ja kumarran!
Eläkämme täysillä! Adjos!

2 comments:

  1. Voi, sun blogia on ollut kiva seurata! Tsemppiä siihen, mitä ikinä aiotkaan tulevaisuudessa tehdä!

    ReplyDelete