7/14/2014

BUTTERFLIES
Photos: Iida L
Wearing: Bik Bok top* & pants* | Adidas sneakers. (*=gifted)

Nähtiin tossa vähän päälle viikko sitten ihanan Iidan kanssa lounaan merkeissä ja tällaista oli päällä. Käytiin myös vähän kaupoilla mutta itselläni ei mikään lähtenyt mukaan. Tänä kesänä olenkin ainoastaan tehnyt kaksi investointia: ostin työpaikastani housut, eli Marimekosta, sekä pitkään haveilemani kengät Vagabondilta. Nizzasta löysinkin pelkästään hatun ja aurinkolasit. Ei ole hirveästi nuo alet houkutelleetkaan, taitaa olla niin että olen tyytyväinen siihen mitä minulla on enkä kaipaa lisää. 

3 comments:

 1. Missä marimekon liikkeessä oot töissä? Siinä stockan viereisessä? Miten kauan oot ollu siellä töissä ja miten kauan oot vielä? Et onko se kesätyö vai vakituinen? Miten pääsit sinne töihin, mitä kautta? Mitä oot tykänny? Varmasti kiva työ !!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Miks et voi vastata tähän ?????

   Delete
  2. Valitettavasti en ole ehtiny kommentteihin vastata ollenkaan kuukauteen, mutta tässä tulee. Elikkäs, oon Marikulma-liikkeessä, eli Esplanadilla. Aloitin kesän alussa ja jatkan luultavasti pikkutunteja vielä syksyllä ja talvellakin, katsotaan... Kesätyö periaatteessa, mutta saatta olla että vielä jatkan siis. Hain vaan suoraan, vein cv:n ja kuvallisen hakemuksen suoraan tuohon liikkeeseen kirjekuoressa. Oon tykännyt todella paljon, viihtynyt oikein hyvin! Kyllä!

   Delete