6/24/2014

THE DRAGONFLY IT RAN AWAY
Photos by Andre
Wearing: Weekday coat* | Cheap Monday jeans | Bik Bok mesh top* & necklace* | mom's old sandals | Polaroid sunnies* (from Specsavers). (*=gifted)

Terkkuja Nizzasta! Laskeuduttiin tänne eilen illalla ja täällä ois tarkoitus lomailla ja urheilla vähän päälle viikko. 
Mun juhannus meni oikein mukavasti juhlissa joita on vietetty kauemmin kuin itse olen elänyt, ihana perinne! Kuvia tulossa. 
Yllä näkyy ainakin viikon vanha asu, kuvat eivät siis ole täältä Nizzasta. Kone on mukana matkassa (kerrankin!), että saisin vähän kirittyä näitten postausten kanssa, matskua siis löytyy, aika ei vaan arjessa riitä. Palaillaan!

English:
Greetings from Nice! We landed here yesterday evening and we are going to stay here till next tuesday.
My Midsummer was really nice and cosy at a party that has been held for twenty (!) years, a lovely tradition! Photos coming soon.
The outfit is at least one week old, so it's not shot here in Nice. I have my computer with me, so I will keep you updated! 
So, what do you think about me writing in english? Horrible? Yes. But I guess you english-speaking folks still understand it better than finnish or swedish, haha. Please leave a comment if you think this is a good idea!

6 comments:

 1. Oh, Andre ottaa aina niin upeita otoksia, ihailen!:3
  http://the-style-jungle.blogspot.fi/

  ReplyDelete
  Replies
  1. No kyllä, niin mäkin! Aikamoinen lahjakkuus!

   Delete
 2. I like the idea hahah because obviously now I can understand what are you talking about (:
  You look beautiful.

  http://blackclassylongline.blogspot.com

  ReplyDelete
 3. Nyt tulee postauksesta poikkeava kysymys, mutta mitkä ovat suosikki kirppiksiäsi Helsingissä? Olen tulossa perinteiselle kesävisiitilleni ja olisi kiva tsekata myös kaupungin parhaat kirppikset.
  Pakko myös kehua sun upeeta, omaperäistä tyyliä! Toimit mulle suurena inspiraationa ja tämä asu on myös aivan loistava!

  ReplyDelete
  Replies
  1. ei haittaa, saa kysellä! Kesäsin tykkään hietalahdentrin kirppiksestä, sitenhän on noita siivouspäivä ja kallion puistokisrppis tapahtumia, niistäkin diggaa.. Kattilahallissa on myös välillä ollut kirppiksiä ja nekin on ollu hyviä! Sitte tykkään Fidasta ja kaikista random 2nd hnd kaupoista, niistä löytää aarteita ;) Kiitos hurjasti, ihana kuulla! <3

   Delete