5/15/2014

KIRPPIS @ ARABIAN KATUFESTIVAALIT

Heips! Viime lauantain puolimaratoni meni vallan mainiosti (josta ajattelin kertoa hieman lisää, kiinnostaako teitä liikunta? Ruoka? Mielipiteet? Elämä? Kaikki? haha...) ja sen jälkeen mulla on ollut hurjasti kiireitä ja oon jännittänyt päivä toisensa jälkeen eri asioiden takia. Mutta nyt pahin (ja tavallaan paras) on ohi ja voin jo vähän rentoutua... ehkä...joskus. En tiedä miksi aina teen tämän itselleni, että mulla on joka päivä minuttiaikataulu ja juoksen joka paikkaan... Vaikka asiat mitä teen on niitä joista tykkään, se on silti raskasta. 
Mutta nyt asiaan: elikkäs lauantaina olisi taas luvassa Arabian Katufestivaalit ja meikä on taas myymässä (Intiankatu 1) klo. 12-17! Kaappeja ovat tyhjennelleet myös Jasmin, Hanna, KataSharon sekä monet muut bloggaajat ja ei-bloggaajat, joten tulkaa ihmeessä tekemään löytöjä tai vaikka myymään! Oon tyhjentänyt vaatekaapin nyt oikein kovalla kädellä, sillä tahdon ns. "puhdistaa" sen, eli tahdon että todella pidän jokaisesta vaatteestani. En myöskään aio pitkään aikaan täyttää kaappiani. Vaikka ostankin vaatteita harvoin, en aio nyt kesällä hankkia yhtäkään vaatetta, paitsi ehkä hätätapauksessa kirpparilta ja matkalta. Tapahtumassa on myös kaikenlaista hauskaa ojelmaa joka on kokemisen arvoista, tapahtuman fabo-sivulle pääsette tästä (klik) ja nettivivuille tästä (klik)! Nähdäänkö lauantaina?

Hej! Halvmaratonen gick riktigt bra (är träning förresten något ni skulle vilja höra mer om? Eller mat? Åsikter? Livet? Allt? haha...) och har efter det haft en väldigt jobbig vecka som ändå innehållit allt möjligt roligt. Får hoppeligen någon gång vila... Vet inte varför jag gör detta åt mig själv, har alltid ett minut schema och det är faktiskt jobbit, fastän allt handlar om sådant jag gillar.
Men nu på saken: säljer igen på Arabian Katufestivaalit på lördagen (Intiankatu 1) kl. 12-17! Flera andra bloggare och icke-bloggere säljer också, så kom gärna för att göra kap eller för att sälja. Har lagt undan en hel del kläder, vill ha ett "rent" klädskåp. Trots att jag annars också så sällan köper kläder, tänker jag inte köpa några plagg på sommaren utom vid en kris eller då jag är på resa. Även andra olika evenemang ordnas då på lördagen, här (click) och här (click) hittar ni mer info om Arabian Katufestivaalit! Ses vi på lördagen?

2 comments:

  1. eiiii sieki oot myymäs ! miks en pääse helsinkiin :---(

    ReplyDelete