3/24/2014

GET THE CREEPS BY THE WAY YOUR BODY MOVES

Photos by Andre

Wearing: Bik Bok coat*, shirt* & skirt* | 2nd hand backpack | Carhartt beanie | Bik Bok jewelry* | Adidas sneakers | Carlings sunnies. (*=gifted)

Täytin siis lauantaina 18 vuotta ja koko päivä (ja yö) oli aivan täydellinen, sääkin oli mitä parhain. Aamulla sain herkkuaamiaista joka sisälsi m.m. banaanilettuja, sitten pidettiin kahvikutsut sukulaisille Jan Mayen -kuunarilla jossa sitten illalla pidin vielä kunnon juhlatkin joissa teemana oli tietysti meri. Oli niin mahtavaa saada viettää synttäreitä kaikkien ihanien ihmisten kanssa niin maagisessa paikassa. Sain niin upeita lahjojakin; perheeltä nimikkosampanjaa ja Pelago pyörän (!!!) ja kavereilta m.m. lahjakortteja, maailman kauneimpia muotikuvauslehtiä, kukkia ja hedelmiä, ja tietysti lisää sitä kuohuvaa. Illan aikana sain myös mitä mahtavimpia esityksiä ja juhliminen jatkui aamuun asti. Aamulla oli jalat puhki kaikesta tanssimisesta ja ymmärrätte varmaan ettei oikein tullut sitten eilen luettua hirveästi (eli ei yhtään) päivän psykankokeeseen, mutta se oli sen arvoista. Itse en ottanut illan aikana yhtäkään kuvaa ja olen siitä todella tyytyväinen, sillä sain keskittyä pelkkään elämästä, parhaimmasta seurasta ja musasta nauttimiseen. Muut sitten räpsivät juhlissa kuvia munkin puolesta, joten jossain vaiheessa saatte nähdä ehkä jotain superhuonolaatuisia otoksia. Jos olette kärsimättömiä käykääs stalkkaamassa mua instagramissa @alexandramariale. Mulla oli hauskinta ikinä ja koko päivä ja ilta tuntuu vieläkin ihan joltain unelta. Oon onnesta soikeana.

Fyllde alltså 18 år på lördagen och allt var bara så otroligt fantastiskt. Jag är nog så lyckligt lottad att ha sådana människor runt mig. Håller på att spricka av glädje. Om ni vill se foton från kvällen så kan ni stalka mig på instagram @alexandramariale.

8 comments:

 1. Vau! Ihan täydellisiä kuvia! :OO Toi asu on mahtava!

  Milla / millamainen

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos, Andre on superi kuvaaja!! Kiitti :))

   Delete
 2. Mahtava asu, siinä on asennetta ;)

  ReplyDelete
 3. Hei! Onnea! Sä oot kaunis! I like so much your style and pics!

  http://www.stadinstyle.helsinkids.fi/

  ReplyDelete
 4. ljuuvliga skor!! varifrån har du hittat dem om man får fråga? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jepp, älskar dem också!! Hittade dem på Brandos.fi på rea! De är för barn, men de hade min storlek ändå ;))

   Delete