1/18/2014

NEW IN


New in: H&M trend faux fur and Urbanears.

Harvoin esittelen täällä ostoksiani, mutta nämä kaksi asiaa on kyllä ilahduttanut minua viime päivinä. Upean tekoturkiksen näin hotmassa jo ennen joulua ja päätin että jos se menee alennukseen (josta olin ihan varma, eihän kukaan fiksu tuollaista osta satasella, tai ylipäätään ymmärrä tuon päälle haha) ostan sen. Olen pitkään haaveillut värikkäästä tekoturkiksesta enkä ole missään muualla tuollaista nähnyt niin annoin itselleni luvan sen ostaa vaikka en todellakaan mielelläni käytä rahaa kyseiseen kauppaan. En kyllä kadu ostosta, tuolle tulee paljon käyttöa. 
Urbanears kuulokkeista olen myös unelmoinut jo kauan ja kun noita vihdoin tuli lisää Stockalle sain vingutettua joululahjaksi saatua lahjakorttiani. Nuo oli kyllä niin odotuksen arvoiset, niin hyvät ja kivan nököisetkin!

10 comments:

 1. Hiton hieno turkis! Itse en osaisi käyttää tuollaista mut sä varmasti osaat yhdistää tuon turkiksen hyvin asuihin :)

  ReplyDelete
 2. Onko noi kuulokkeet oikeesti hyvät? Poikaystävä sano, että noi ois ihan paskat, niinkun "tehojen" mukaan. Hienot ne ainakin on mut maksaakohan siinä vaan tuo ulkonäkö, että onko ne oikeesti laadukkaat?

  ReplyDelete
  Replies
  1. On noi kyllä ihan hyvät, eihän noi mitkään ammattikuulokkeet ole mutta kelpaa mainiosti arkikäyttöön! Musta hinta-laatu suhde on ihan kohtuullinen kokonaistuuteen verrattuna. Onhan Urbanearsilla semmonen malli kuin Zinken joka on tarkoitettu enemmän ammattikäyttöön, ne on jokunen 40€ noita kalliimmat.

   Delete
 3. SJUKT SNYGGA! omg!

  <3

  //paulinasuonvieri.blogg.se

  ReplyDelete
 4. Sain just noi samat kuulokkeet joulahjaks ja ne istuu juurikin nyt päässä. On tosi hyvät ja sievät! :-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jee! Jep näin on, tykkään kans! :))

   Delete
 5. Toi turkis on kaikessa rumuudessaan niin hiton söpö!! Ootan jo asukuvia sen kaa ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hihiii, jep! Tulossa tuota pikaan ;))

   Delete