11/11/2013

NATURAL CODE


Pääsin mukaan Indiedaysin ja Lumene Natural Coden kampanjaan Inspiration bloggaajana. Natural Code -sarjan laajasta valokoimasta löytyy meikkituotteet täydentämään omaa tyyliä joka lähtöön. Sarjan meikki- ja ihonhoitotuotteet on kehitetty erityisesti nuorelle iholle, joten hommahan sopii täydellisesti meikäläiselle. 

Rohkeat meikkikokeilut eivät koskaan ole pahitteeksi, joskus kokeilemalla jotain uutta voi oma uus juttu löytyä, tai sitten ei, mutta vaarallista se ei kuitenkaan ole. Olen itse kokeillut kaiken maailman huulipunia (muistatte ehkä vaaleansinisenkin...?) joten niitä en vierasta vaikka minkä värisiä olisivatkin. Silmämeikki on se vieraampi, tämän takia päädyin testailemaan aika luonnollista (monille muille paitsi itselleni, haha), rusehtavaa silmämeikkiä huulikiillon kera. Varsinkin maanläheisyys meikissä ei ole mulle tuttua, joten nyt ajeltiin todella vierailla vesillä! Tarkoituksena oli myös käyttää jotain tuotetta muualla kasvoissa kuin tarkoitettu, joten rajasin huulet silmämeikkikynällä.

1. Kosteuttavaa ja kevyttä BB-voidetta alle (tätä olen jo käyttänyt pari viime viikkoa! Mun juttu!)
2. Hieman puuteria kiiltoa vähentämään  3. Aurinkopuuteri + persikan sävyinen poskipuna samasta rasiasta varjostamaan.
4. Luomivärit. Ensin paletin vaaleinta väriä koko luomelle, sitten kahta tummempaa ulkokulmaan.
5. Seuraavaksi rajasin silmät ensin pehmeällä silmämeikkikynällä, jota vähän levitin sormella tehtyäni rajauksen,  sitten tumman harmaalla.
6. Ripsiväriä pelkästään yläripsiin. 7. Rajasin huulet ruskealla silmämeikkikynällä! Väritin tällä huulia myös vähän enemmänkin. (Huomasin että tämä antoi huulia suurentavan efektin!)
8. Värityksen jälkeen lisäsin rusehtavaa huulikiiltoa  9. Valitsin meikin pariksi myös vaalean glitterilakan.
10. Valmis!
Näitä tuotteita käytin: Tasapainoittava BB-voide, Mattapuuteri (sävy 11), Mineraaliaurinkopuuteri ja -poskipuna (sävy 11), Trio luomiväri (sävy 2), Eye Intensifier (sävy 1), Silmämeikkikynä (sävy 3), Dual Drama Mascara, Silmämeikkikynä (sävy 2), Huulikiilto (sävy 7), Kynsilakka (sävy 18).

Indiedaysilla ja Natural Codella on myös Facebookissa kilpailu (klik!) jossa voi voittaa huikeita palkintoja! Voittaa voi sekä meikkikuvia lataamalla että äänestämällä, haastan teidät kuitenkin testailemaan jotain uutta (niin kuin minä, haha), tai sitten jotain tuttua mutta silti rohkeeta, paljon hauskempaa kuin pelkkä äänestäminen! Kuvat voi ladata joko Instagrammin kautta tunnisteella #naturalcode2013 tai Facebookin kautta. Äänestys tapahtuu Facebookissa. Kilpailu kestää neljä viikkoa ja jokaisen viikon maanantaina kello 14 mennessä ilmoitetaan, ketkä edellisen viikon aikana kuvansa ladanneista ovat voittaneet 40 euron arvoisen tuotepaketin. Kolme eniten tykkäyksiä saanutta kuvaa voittaa. Lisäksi arvotaan yksi voittaja kaikkien kuvansa sillä viikolla ladanneiden sekä yksi kuvia äänestäneiden kesken. 

Osallistua voi niin monella kuvalla kuin haluaa ja vaikka joka viikko. Kavereitaan voi kannustaa tykkäämään kuvistaan, jolloin luonnollisesti mahdollisuudet voittoon paranevat. Muhkean 100 e tuotepaketin voittaja julkaistaan 9.12, joka arvotaan kaikkien äänestäneiden kesken. Kilpailu on käynnissä 4 viikkoa, 11.11.-8.12.

Saitilla on myös pikakilpailu, jonka voittajat arvotaan 18.11. Tällöin arvotaan kolme palkintoa, jossa voittaja pääsee osallistumaan Natural Code ”Beauty to my own beat” -iltaan (22.11.), jossa Mikael Gabriel esiintyy yksityiskeikalla. Yksi palkinto sisältää sisäänpääsyn iltaan avecin kanssa. Tapahtumaan ei voi ostaa lippuja. Tuolla olen myös mä nauttimassa illasta ; ) Kuvat kannattaa siis ladata pikaisesti, niin pääsee osallistumaan myös tämän erikoisillan arvontaan.

Joten nyt kipin kapin tuonne kisasaitille ja kuvia latailemaan tästä (klik)! Tiedän että siellä on potentiaalisia meikkaajia ; )

Ps. Saatte nähdä tämän meikin asun kanssa vielä lähipäivinä, taisin tykästyä!

7 comments:

 1. Voi eikä! Sulle käy ihan sairaan hyvin tuollainen luonnollinen meikki:) oon niin kateellinen sulle♡

  ReplyDelete
 2. Hyi että, ihan karsea tuo ruskea huultenrajaus!:D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jahas! Musta se ei kyllä karsea ole kun se ei edes kunnolla näy huulikiillon kanssa.

   Delete
 3. ihana paita! Ja kaunis meikki todellakin! :)

  ReplyDelete
 4. Haha luulin kun näin kuvasi että olit yks toinen, oot ihan saman näkönen:D

  ReplyDelete