7/03/2013

BLACKMAGIC
Sunday's outfit: Bomber*, shorts* & rings*; BikBok/ mesh top & body* under, Weekday/ shoes*, Monki/ sunnies, Topshop. (*gift via the blog)

Yllä sunnuntain kirppari asua. Kiitos teille jotka olitte sunnuntaina Indietorilla ostamassa mun kamoja niin ahkerasti, nehän oli jo melkein loppu ennen kun mun vuoro alko haha! Kiitos myös teille jotka tulitte myöhemmin tyhjään pöytään, olen pahoillani siitä. Oli kyllä silt ihanaa että meni niin hyvin kaupaksi ja että pääsi taas vähän eroon ylimääräsistä kamoista. Ja kiitos teille jotka uskalsitte avata suunne ja kertoa että luette blogiani, on niin kiva kun uskallatte tulla sanomaan, puss!

Ovan ser ni söndagens loppis outfit. Tack åt er som var på plats och köpte mitt stuff så flitigt, de var ju redan nästan slut före min tur började haha! Tack även åt er som senare kom till ett tomt bord, jag är ledsen för det. Det var nog så skönt att allt gick så bra åt och jag slapp överlopps stuff igen. Och tack åt er som vågade öppna munnen och säga att ni läser min blog, det är så roligt att ni vågar stiga fram och komma och säga, puss!

14 comments:

 1. kiitti itellesi! mä oon ihan tyytyväinen kivaan vyöhön, vaikka jos olisin herännyt aikaisemmin olisin varmasti ostanut enemmänkin :D mut onneks oli ostajii! olit muuten mun unessa viime yönä, tajusin just.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jee, kiva! :D Nojoo, mut olishan se ollu jees jos sillon ku ihmiset oikeesti tulee ostaa et ois viel ollu jotai... mut ei voi mittään... Nii onneks, olihan se aika mahtii, haha!! ;) Oho, huuiiii, kummittelen sun unissas, varo vaan ;P

   Delete
 2. Tosi kiva asu! Olisinpa päässyt sinne kirpparille käymään!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitosta! Nii!! Ens kerralla sitte, eiks jeah ;)

   Delete
 3. Hey,
  beautiful pictures and a great outfit!
  Love
  Tabea

  http://wolkedrei.blogspot.de/

  ReplyDelete
 4. Upea asu! Ihana tyyli sinulla :)

  trucollection.blogspot.fi

  ReplyDelete
 5. ähh harmittaa, etten ehtinyt ajoissa sun pöydän luo! :D
  kun pääsin käymään, niin eihän siellä ollut melkein mitään enään jäljellä :p
  eipäs kyllä ihmekään, niin ihana tyyli sulla, että varmasti ihan huippulöytöjä porukka on saanut sun pöydästä tehdä ;) oli kiva moikata sua, vaikutat oikeeein suloiselta tytöltä :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hööh, nii, mut ens kerral ;D Haha, jeep, vähän harmi kyllä...
   Voi kiitos paljon :*
   Tosi kiva että moikkasit, säkin vaikutit superihanalta!!

   Delete
 6. ah miten ihania kuvia<3 oot upein!

  ReplyDelete
 7. Ihanan symppis olit ja noi sun lasit on törkeen makeet! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hihii voi kiitos, ite oot! ;)) Kiitoksia!

   Delete