2/27/2013

SWIMMER GIRL

Bcn day 3 outfit: Jacket, some old wetsuit jacket i found at home (hahaha)/ turtleneck jumper, 2nd hand (from bcn)/ skirt & shoes, 2nd hand/ necklace, Gina/ sunnies, Topshop.

EDIT. Oli pakko vielä kertoa teille että vitsit kun ilahduin kun tuolla puistossa kolmantena päivänä Barcessa vastaan tuli supertyylikäs Lontoolainen jätkä joka vaan sano "Excuse me, I love your outfit"! Vastasin siihen tietty että "love yours too" sillä näin oli,  mutta voi ku yllätyin ja ilahduin! Ihanaa että ihmiset viitsii ilahduttaa tollasilla kivoilla kommenteilla, tommonen pieni kehu pistää hymyn huulille koko päiväksi! Ajattelin itsekin että vois yrittää muistaa aina kun käy mielessä jostain vastaantulijasta jotain positiivista sanoa sen ääneen ja ilahduttaa toista!
Tehän lukijat myös ilahdutatte mua joka päivä, kiitos että olette sellaisia kun olette 

EDIT. Måste ännu berätta att denna dag i parken då jag hade outfittan ovan blev jag så jätte glad när en kille från London bara sade "Excuse me, I love your outfit"! Svarade till detta förstås att "love yours too" för att det gjorde jag, men oj vad det gjorde mig glad och överraskad! Så fint att människor orkar göra en glad med sådana trevliga kommentarer, en sådan liten komplimang ger ju ett leende åt en för hela dagen! Tänkte själv också att jag skulle kunna försöka komma ihåg att alltid om man råkar tänka något positivt om någon som kommer emot på gatan bara säga det högt och göra en annan glad!
Ni läsare gör mig ju också glad varje dag, tack för att ni är ni 

8 comments:

 1. Toi hame on tosi kiva! :)

  www.trucollection.blogspot.fi

  ReplyDelete
 2. Cool outfit i love you're blog:-D
  Please tjek my blog, and maybe leave a Comment? :-D
  Sorry my bad english :I
  http://kreativemilie.blogspot.dk

  ReplyDelete
 3. Sä ootkin niin tyylikäs, että ihmekään kun kehui! Ja arvasin, että tykkäsit Barcelonasta! Se on ihan mun lempparikaupunki. Ekan kerran ku kävin siellä, niin sit kävin lopulta 3 kertaa vuoden sisään. Tosin sen jälkeen en ole käynyt valitettavasti siellä ja siitä on jo kauan aikaa!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oi kiitos! Kiva että joku kehui, kiitokset hänellekin! Jepp, ihan munkin lempparikaupunkeja nyt! Kivakiva. Sinne uudestaan taas vaan!!

   Delete