2/26/2013

BARCELONA, CATALUÑA II

Days 2 & 3 pics from Barcelona.

Tokana päivänä vaan shoppailtiin ja käytiin syömässä kivassa tapas paikassa.
Kolmas päivä kului lenkkeillessä ja turisteillessä. Ihailtiin silmät suurina Gaudin suunnittelemia jättimäistä Sagrada Familiaa ja Güellin puistoa. Puisto sijaitsi "mäessä" jotein kun käveltiin puiston korkeimpaan kohtaan näky oli uskomaton! Sieltä ylhäältä näki koko Barcelonan ja kauemmaksikin! Muutenkin puisto oli todella kaunis ja rakennukset yms. tosi hienoja. Illalla pitkän päivän jälkeen olin kyllä ihan uupunut kaikesta kävelemisestä sekä lenkistä... Mutta hieno päivä oli!

På andra dagen shoppade vi bara i stan och åt i en trevlig tapas restaurang.
Tredje dagen gick till att jogga och att vara riktigt turist. Storögt beundrade vi Gaudis verk, Sagrada Familia och Güell-parken. Parken var på en "backe" så då vi gick till det högsta stället var vyn helt otrolig! Vi såg hela Barcelona och även längre! Annars också var parken jätte vacker och byggnaderna mm. riktigt fina. På kvällen var jag nog helt slut efter allt gående och joggande... Men en fin dag hade vi!

6 comments:

 1. tonne on pakko päästä ! :---)

  ReplyDelete
 2. Kävittekö tuola sagrada familiassa? Ite olin just Barcelonassa mut ei keretty käymään sielä.. :(

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ei käyty sisällä, kun oli niin pitkä jono, mutta käytiin ihan siinä vieressä ihailemassa, mutta ei vaan niin läheltä otettuna mahtunu kuvaan ku on niin iso! Olihan se kyllä näkemisen arvoinen ainaki ulkoa :)

   Delete