1/01/2013

YOUR FAVORITE OUTFITS OF 2012

Kokosin kollaasiin teidän valitsemanne lempiasut (suurin osa on myös omia lemppareitani) jokaisesta Like it or not-kollaasista viime vuodelta. Huomaa että luumunpunainen taisi olla viime vuoden trendiväri, ainakin se iski teihin (ja muhun tietenkin) ; ) Mutta aika erilaisia asuja on silti kertynyt ja olen kyllä vuoden aikana tainut myös kehittyä pukeutujana, vai mitä mieltä te olette? Toivotaan että tästä vuodesta tulisi vielä parempi asu-vuosi (jos niin nyt voi sanoa, haha)!!!

Samlade era favvis-outfits (som en del även är mina favoriter)  från alla Like it or not-kollage från förra året ovan. Man märker att plommon rött varit en riktig trendfärg, i alla fall gillade ni (och jag förstås) det ; ) Men ganska olika outfits har det samlats och jag tror jag nog har utvecklats i att klä mig under förra året, eller vad tycker ni? Vi skall hoppas att 2013 blir ett ännu bättre outfit-år (om man nu kan säga så, haha)!!!

2 comments:

  1. Mun mielestä sun tyyli on kehittynyt positiivisesti ja uskallat pistää päälle myös joistakin riskeiltä vaikuttavia asuja :) Osaisimpa minäkin yhdistellä vaatteita yhtä hyvin kuin sinä♥

    www.trucollection.blogspot.fi

    ReplyDelete
  2. Fabulous outfits, I love your sens of style :)

    ReplyDelete