1/04/2013

SUBWAY STATION


Photos by Andre Pozusis

Yllä vähän otoksia viime viikon perjantain kuvaussessiosta. Käytiin mm. Hakiksen metriksellä kuvailemassa joka oli aika kiintoisaa ku oli välillä yleisöäkin! ; ) 
Andre on 14-vuotiaaksi aivan uskomattoman taitava kuvaaja jolla on satavarmasti suuri ura edessä. Nyt kun oon toiminut kahden superhyvän kuvaajan kanssa näkee että kaikilla on ihan oma kädenjälki kuvaamisessa. Kummassakin sessiossa on myös haettu ihan erilaista tyyliä ja on itse hassua nähdä miten voi näyttää eri kuvissa niin erilaiselta.
Lisää Andren otoksia tulossa tänne myöhemmin.

Ovan ser ni några bilder som togs en vecka sedan på fredagen då vi var och fota med Andre. Vi var bl.a. på Hagnäs metrostation, som var ganska intressant när man emellanåt hade riktigt publik! ; )
Andre är, för att vara bara 14 år gammal, en väldigt skicklig fotograf som har hundraprocentigt säkert  en stor karriär framför sig. Nu när jag varit modell för två olika jätte bra fotografer märker man hur alla har sin alldeles egen handstil i detta. Det har även strävats efter helt olika stilar i båda plåtningarna, så det är tokigt att märka att man själv kan se så olika ut på olika bilder.
Mer Andres bilder får ni se också senare.

20 comments:

 1. nuo kuvat on ihan tajuttoman hienoja ! bongasinki ne jo andren blogista :) andrelta löytyy todellakin taitoo kuvaamiseen : ) sillon ku löysin andren blogin, en voinu uskoo et noin upeet kuvat on 14-vuotiaan ottamia, en malta oottaa et miten nuo kuvaustaidot tuosta vielä kehittyyy sillä tuo kuvausjälki on jo nyt mun silmään täydellistä : )

  ReplyDelete
  Replies
  1. No joo, yllätyin että ei oo kauheesti kritisointi syitä itsestäkään! Hihii ;) Nii-i! Samoin, jepp en mäkään, samaa mieltä :))

   Delete
 2. oi, aivan upeita nää ja andren kädenjälki näkyy näissä hyvin! kun itekin oon hänen blogiaan seuraillut, niin huomaa selkeesti että kuka kuvaa :)

  http://guabk.blogspot.fi/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Niin on, jepp! Kyllä, se on niin persoonallinen :))

   Delete
 3. enkel outfit men skitsnyggt ändå. älskar den effektfulla bakgrunden passar perfekt! :D

  //paulinasuonvieri.blogg.se

  ReplyDelete
 4. Replies
  1. Propsit mahtavalle kuvaajalle!

   Delete
 5. Ei hyvänen aika! En oo ikinä nähnyt mitään noin upeeta!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Wautsi, kiitos ja kumarrus! Ja niin kuin sanottu, propsit Andrelle!

   Delete
 6. I love your blog and your look ! :)
  Marie
  xx

  www.pocketofsun.com

  ReplyDelete
 7. Upeita kuvia! Ja rakastan tota kuinka yhdistät tuon kaulakorun ja polon<3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos, Andre osaa kylä homman!! Kiitti <3 aloin diggailee itekki aiks paljon, tulee näkymään varmaan ihan jossain asussakin ;))

   Delete
 8. Replies
  1. Wow, awesome to hear, thanks!!

   Delete