12/17/2012

OH MY GOD!Tunnelmia viikonlopun joulunäytöksistä (syy siihen miksi täällä on ollu niin hiljaista). Vedettiin parit promo-pätkät StepUp:in yhteensä neljässä joulunäytöksessä lauantaina ja sunnuntaina. Homma ei ehkä ihan vielä ollut hanskassa, kun alettiin treenaamaan esitystä varten aika myöhään, mutta hyvin silti meni! Meidän Blondi (kuva 4 vas.) oli vielä brunetti, mutta älkää huoliko, hiukset on kyllä ihan blondit sitte keväällä. Paikan päällä vuorojamme odottaessa hulluiltiin kaiken laista ja oi vitsit ku oli hauskaa!!
Elikkä jos kiinnostaa tulla meitä katteleen (elokuvan suom. nimi on Blondin Kosto, tunnette varmaan sen paremmin...) sitte kesäkuussa, niin klikatkaa ittenne tänne! Tästä tulee ihan mahtava, voin luvata!!! Ootte skene-blondit ihan ihania 

Stämningsbilder från veckoslutets julföreställningar (anledningen till tystheten här på bloggen). Drog ett par promo-låtar i StepUp:s sammanlagt fyra julföreställningar på lördagen och söndagen. Allt var kanske inte än riktigt i ordning pga en så kort träningstid, men bra gick det ändå! Vår Blondin (4 bilden, vänster) är ännu brunet, men don't u worry, hon blir nog blond till våren. Då vi väntade vår tur att överta scenen tokade vi omkring och oj vad vi hade det roligt!!
Så om ni är intresserade att se på oss i Juni, skall ni klicka här! Den kommer att bli alldeles otrolig, tro mig!!! Skene-blonds, u are the best 

10 comments:

 1. haha eikä, ihania kuvia :-DD

  ReplyDelete
 2. Siis onko tää joku Step Upin juttu vai vaan yhteistyössä sen kanssa vai vai? :-) Ite alotin tanssimaan Step Upilla just syksyllä, joten sen takia kiinnostaaaaa!

  ReplyDelete
  Replies
  1. StepUp:in musiikkitatterin koulutusohjelma nimeltään Skene jonka Marco Bjuström ja Sinikka Sokka on perustanu :)) lisää infoa löytyy täältä: http://www.stepupschool.fi/muuopetus/skene/mikae-on-skene/

   Delete
 3. ooo mitä sä tanssit stepupis? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Niin kuin sanottu, en käytännössä tanssi mitään StepUp:illa vaan oon Skenessä, tsekkaa linkki edellisessä kommentissa :) Tanssin sen sijaan HTO:lla.

   Delete
 4. mite oot päässy noihi kaikki stepupin esityksii jne?

  ReplyDelete
 5. haha olin kattoo lauantaina ja näin ton pätkän mut vitsi kun ois tiennyt että sä oot siellä!:D tuli ihan yllätyksenä että harrastat skeneä:)

  ReplyDelete
 6. ihana blogi! noi sun kulmat on niin ihanat.piirätkö ne?:)

  ReplyDelete