11/23/2012

NAKED TRUTH
Naked truth-ilmiö lähti Veeran mielettömästä blogipostauksesta. Moni bloggaaja lähti mukaan haasteeseen jossa oli tarkoitus pistää kuva itsestään meikittömänä ja muokkaamattomana, juuri sellaisena kuin on. Musta tää oli aivan mahtava juttu! Kukaanhan ei ole "täydellinen", jos sellaista käsitettä edes on. Itse harvoin täällä julkaisen niistä huonoista asioista elämässä, sekä photoshoppaan pois ne pahimmat ja huomion kiinnittävimmät silmäpussit tai tummat silmänaluset kun pääosassa on kuitenkin se asu ja ne vaatteet. Mutta vaikka blogit näyttävätkin usein täydellisen elämän peilikuvilta, niin olemme kaikki inhimmillisiä ihmisiä inhimillisine virheineen. 
Itselleni kasvojeni virheet ovat nua simäpussit/kuopat mitkälie ja kulmkarvani. Joskus pari vuotta sitten kun aloin nyppimään kulmakarvojani nypin keskeltä tosi paljon, silloin ei todellakaan saanut olla mitään ykk:ta. Vuosi sitten syksyllä veljeni ja äitini huomauttivat nyppimisfixaatiostani ja tajusin että se ei edes ollut nättiä koska se vain levensi jo pyöreitä kasvojani. Lähdin siis kasvattamaan. Siitä lähtien olen unelmoinut äitini kulmista, mutta siihen mistä silloin nypin kasvoi pelkkiä vaaleita ja ohuita karvoja. Tämän takia näytän aika erilaiselta meikittömänä. 
Silmläpussit ovat geenijuttu sekä johtuvat myös tällä hetkellä aika vähäisistä yöunista. Niitä yritän peitellä valokynällä, mutta olen aika laiska enkä välitä vaikka valokynä ei oikeastaan paljoa auta. En käytä mitään meikkivoidetta, pelkästään meikkipuuteria ja sitä valokynää, sillä ihoni ei pakkelia tarvitse.
Vaikka kävelen kaupungilla ilman meikkiä huonona naamapäivänä, en sitä edes muista. Käytän muutenkin tosi vähän meikkiä. Hengailen usein koulussa lähes (pelkästään kulmakynää) tai kokonaan meikittömänä. 
Olen saanut täällä blogissa valituksia pömppömahoista angelicablick-kopiointiin. Kaikenlaiseen ihmiset kiinnittävät huomiota, huhhuh. Ja jos jokin jonkun ulkonäössä ärsyttää tai häiritsee niin pistäköös silmänsä ja turpansa kiinni. Me ollaan kaikki erilaisia eikä kukaan maan päällä voi täyttää niitä ideaali-ihmisen vaatimuksia. 

19 comments:

 1. oikein ! oot ihana <3 ;)

  ReplyDelete
 2. Musta sulla on kauniit kulmat luonnostaankin:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Olen niin samaa mieltä, luonnostaan kaunis!

   Delete
  2. mäkin tykkään sun kulmista tosi paljon luonnollisena!:)

   Delete
  3. Kiitti paljon kummallekin!! <3

   Delete
 3. Oon sua paljon vanhempi lukija ja juuri näytin yhdelle ystävälleni blogiasi, koska tyylisi on pettämätömän mahtava! Ystäväni, joka ei erityisemmin seuraa muotia, tokaisi että kyllä olet ikäiseksesi järjettömän tyylikäs nuori neiti!!

  Ikävää, että saat negatiivista kommenttia blogiisi. Juuri tämän samaisen ystävän kanssa mietitiin, mikä ihmeen ongelma näillä "heittereillä" oikein on ja etenkin miten he jaksavat tuhlata aikaansa toisten blogien haukkumiseen.. Valitettavasti (ja onneksi?) suurimmassa osassa on vaan kateus takana.. Mä en myöskään nää mitään vikaa sun luonnollisissa kulmissa.. Teineille pitäis laittaa joku kulmien nyppimis kielto, itekin ysäri- teininä vetelin kunnon viivat monta vuotta ja tuntu, että kulmat ei sen jälkeen enää kasvanu kunnolla takas.. sniif ;) No, ehkä ne Pamela Andersson- henkiset kulmat tulee tässä ysäri-muodin mukana takasin, heh :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi ku ihana kuulla, kiitos kiitos!!
   No ei voi mitään, melkein kaikkihan niitä saa tasaisin välein... Jepp, sitä on myös tullut mietittyä täällä päin, tosi harmi että muita täytyy arvostella ja sääli jos heillä on syytä olla kateellisia.
   No hyvä. Nii-i, ettei myöhemmin tarvis harmitella! Haha ;)) Toivotaan (tai sitten ei) ;D

   Delete
 4. Sua on kyllä siunattu isolla määrällä luonnonkauneutta! Toki kaikissa ihmisissä on luonnonkauneutta, ja olenkin yllättynyt siitä, miten freeseiltä suomalaiset bloggaajat näyttävät meikittäkin - vaikka nää sääolosuhteet sun muut ei oo mitkään parhaat esim. ihon kunnolle! Muttamutta, mun mielestä sä olet yksi kauneimmista, jotka on tän haasteen toteuttaneet. Näytät melkein upeammalta meikittä, kuin meikillä!

  Ja sun bannerin idea on muuten ihana :)

  http://guabk.blogspot.fi/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Vaauuu oon sanaton! Kiitoksia tuhannesti!!! Oot ihana <3

   Delete
 5. Huhhuh, oot kyllä yks kauneimmista ihmisistä jonka oon ikinä nähnyt ! Mut ihan mahtava tää naked truth -juttu, muistuttaa lukijoille että bloggaajatkin on vaan ihmisiä.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hhuuhh, apuva, KIITTI aivan superisti!!
   Jepp, näin on.

   Delete
 6. Ei mun mielestä sun kulmissa ole mitään vikaa, mutta jos haluat niistä tummemmat, oletko miettinyt niiden värjäämistä? Itse värjään ja tykkään tosi paljon, koska silloin ei tarvitse laittaa niin paljon väriä. Mutta oi olet niin kaunis ilman meikkiä! (:

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oi kiitos, juu värjäilen välillä kotikonstein kestovärillä, mutta ei oikein eroa näy kun mulla on kuitenkin semi-tummat jo ennestään jo noi vaaleet on taas niin ohuita ettei se oikein auta...
   Voi kiitosta suuresti! :))

   Delete
 7. Du är skitsnygg!:)

  ReplyDelete
 8. Du e så fin, dessutom har du otrolig bone structure.
  läs min med! x

  ReplyDelete
  Replies
  1. Wau tack, du med!
   Jepp, läste. Fin text och du e nog en stark människa du, vetja! vackring xx

   Delete