8/15/2012

ROCKY ROADToday's: dress, COS/ creepers, Underground (from Spirit Store)/ top, Cheap, Monday/ sunnies & necklace, H&M/ bag, grannys old.

Tänään oli päällä uudet iihhanat Creepersit ja uus iihhana vaaleanpunainen COS:in mekko! Creeperseistä ja uusista Doceista lissää myöhemmin.
Harmittaa kun jutskasin tänään opon kanssa joka sano että on liian vaikeeta jos lähen vaihtoon, kun täällä musalinjalla on se ryhmä niin sitoova... Olisin halunnut lähteä vuodeksi Ausseihin, mutta se taitaakin jäädä pelkäksi haaveeksi... Ehkä meen sitte jollekki kielimatkalle tai vähän lyhyemmäksi aikaa vaihtoon, täytyy kattoo.
Mutta superia että on niin lämmin! Se kesä tais sittekki vihdoin tulla.

Idag hade ja på mig mina nya ljuvliga Creepers och min nya ljuvliga rosa klänning från COS! Mera om Creepersena och mina nya Docs får ni senare.
Det känns ledsamt att jag nu kanske sen heller kan åka till utbyte till Australien pga musiklinjen jag är på där man är så binden vid den gruppen man jobbar i.. Denna dröm om ett år i Australien kommer alltså troligtvis inte att uppfylla sig... Kanske ja då åker på en språkresa dit eller far som utbyte bara för en lite kortare tid, men vi ska se hur det blir.
Men skönt att det är så varmt! Kanske sommaren kom ändå.

18 comments:

 1. Oi, tosi kiva asu ja noi kenkulit on mahtavat:)!
  Voithan sä lähtee vaihtoon lukion jälkeenkin? Toisaalta kielikurssit on kans ihan sairaan kivoja! Oon ite ollu nyt 2 kertaa ja suosittelen:,D!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiittikiitti!! :))
   Niin joo totta, sellasta oon miettinykki. Ja joo uskon et ne varmasti on kyl ihan huippuja neki! ;D

   Delete
 2. hmm.. har precis skrivit studenten från Tölö och med tre års erfarenhet kan jag säga att du inte behöver lyssna så jättemycket på Tea (hon har för vana att säga och göra underliga saker som leder till en massa strul för eleverna, prata med din grupphandledare istället). Förstår inte riktigt varför linjen skulle hindra dig från att åka på utbyte. (Visst, man blir tajta och jobbar mycket ihop, men inte SÅ mycket att det skulle hindra dig från att åka på utbyte om det är det du vill)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo skall nog göra det, och fast ja inte skulle få lov till ett utbytesår kan ja ju helt enkelt bara åka iväg om ja vill. Jaa de e lite tokigt att hon sa att man kunde nog åka om man var på hummalinjen, och saken kunde justochjust ordnas om man var pä bildkonsten, men att det är nästan omöjligt för mussaeleverna... Måst ännu kolla o diskutera om sakerna och sånt, har inte ännu riktigt beslutit mig om hur ja tänker göra...
   Tusentack för råden, Kaneli!!

   Delete
 3. Vaikka kielikurssit on kivoja niin vaihtoon lähtö on ihan eri asia, jos vaan mitenkään mahdollista niin kannattaa mennä! Se on yks maailman hienoimmista kokemuksista :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Niinhän se kai on, ja tämän takua hsrmittaakin niin paljon :/ Mutta toivotaan että kaikki järjestyy, niin ehkä pääsenkin lähtemään :))

   Delete
 4. Kiva asu! JA oot niin nätti!

  Vaihtoon ja ulkomaille ehdit myöhemminkin, jos nyt ei natsaa! Joten ei siitä kannata ottaa paineita, vaikka olisi kiva varmasti lähteä "vaihtariksikin". On myös varmasti mukavaa valmistua samaan aikaan muiden koulukavereiden kanssa.

  Australiaa suosittelen, olen itse ollut siellä töissä ja reppureissaamassa 5- vuotta sitten ja tykkäsiit niin paljon siitä! Komeita miehiä joka paikassa, Melbourne on todellinen "hipster- paratiisi" ja Sydneyssä on taas paljon surffareita ;) Nykyään se on niin helppoa lähteä ulkomaille, internetin ansioista. Toista se oli reilusti yli 10- vuotta sitten kun minä olin kirjottanut ylioppilaaksi:D Sillon suuntana oli pakettimatka Kreikkaan :) vaikka ei siinäkään nyt mitään vikaa ole ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitoksiaaa!!

   Niin totta. Juu Ausseista oon haaveillu sekä siitä surffailusta, jotka toivon mukaan toteutuvat ainaki jossain vaiheessa elämää ;))
   Ja niin joo uskon! ;D

   Delete
 5. Toi vika kuva on ihana! <3

  ReplyDelete
 6. lähe sit lukion jälkeen jonnekin opiskelee vuodeks :---) as i do! ja hei supermagee mekko, kantsi todellakin ostaa. ää oot niin ruskee!

  puspus

  ReplyDelete
  Replies
  1. Juupjuup!! :DD Hehee, nii-i, viis ne annin hössötykset ;PP No ite oot!! ;D

   Delete
 7. Love it! So casual and sleek :)

  -Ezi

  ikintoo.blogspot.com

  ReplyDelete
 8. Ouuuh noi london ug:n creepersit on ihan TÄYDELLISYYTTÄ!

  ReplyDelete