7/06/2012

WILSON COSMOS 59


Yesterday's: top, 2nd hand/ skirt & haircuff, Gina/ sandals, H&M + diy/ sunnies, H&M.

Olin eilen mökkeilemässä siirtolapuutarhassa Lindan landella. Oli ihanaa ja kesäistä ja kyllä olinkin kaivannut sellasia tuoksuvia metsiä ja loputtomia peltoja, kuvia tulossa. Oltiin eka shoppailemassa ja mulla oli kädet täynnä pussukoita kun lähettiin mökkiä päin, noi alet on kyllä vaarallisia. Mut anyways, siinä eilistä (kaupunki) asua ja tää lähtis nyt takas tonne hälinään. Hauskaa perjantaita ihanaiset! 

Jag var igår på lindas lande i en koloni (eller va en sådan där siirtolapuutarha nu än kallas på svenska..) och tog det lugnt. Det var så skönt och ååh va man hade saknat doftande skogar och oändliga åkrar, foton kommer. Vi var först på stan och shoppa och ja hade händerna fulla med kassar när vi började glida mot stugan, rea är ju farligt. Men anyways, ovan har ni gårdagens (stan) outfit och nu ska ja iväg tilla allt vimmel igen. Trevlig fredag finisar! 

Ps. En pystynyt pari viikkoa sitte vastustamaan noita sandaaleja kun ne kerran oli alessa Hotmassa. Pitihän ne ostaa ja tehä sama kikka minkä Annaliina ja Jasmin teki, on ne niin paljon ihanemmat noin. Tässä linkki Jaminin diy-ohjeeseen.

8 comments:

 1. I love your style :)

  http://kadddii.blogspot.com/

  ReplyDelete
 2. Ihana asu taas kerran <3

  ReplyDelete
 3. aivan mieletön yhdistelmä!! Ihailen sun rohkeutta! Tätä blogia on ilo lukee! :)<3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitoskiitos!! Ihana kuulla :)) <3

   Delete