7/18/2012

IN THE JUNGLE
Today's: Cap, vans/ top, 2nd hand/ pants, Gina/ neon bra, COS/ sandals, H&M/ silver clutch, Monki/ bracelet, Weekday.

Tänään vaelsin kaverin kanssa Kaisiksesta Arabiaan ja mä vielä pyöräilin yhdellä polkimella takas. Arvatkaa onko jalat vähän puhki? Ja toisen kaverin vinkkauksesta käytiin maailman ihanimmassa vintage kaupassa, Arizonassa!

I dag vandrade ja med en vän från Kaisaniemi till Arabia och sen cyklade jag ännu tillbaka med endast en pedal. Gissa om mina fötter är helt döda? Och pga en vinka av en annan vän var vi i världens bästa vintage butik, Arizona!

8 comments:

 1. Mitä kameraa käytät??

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mulla on Lumixin G ykkönen (järkkäri) ja sitte siihen semmonen laajiksen tapanen pikkuobjektiivi jossa ei zuumia, samyangin kalansilmä ja tavallinen zuumi jossa semmonen aurinkosuojajutska, hehe. Joo oon tosi huono näissä tekniikka jutuissa, mutta toivottavasti sait selityksestä jotain selkoa ;)

   Delete
 2. vaihat kesken kuvien kellon toiseen ranteeseen :--D sanoks sulle joku, et kelloa pidetään vasemmas kädessä, vai kuis noin?

  ReplyDelete
  Replies
  1. En vaihda. Jos katsoo tarkasti niin näkee että ensimmäisen kuvan oikeanpuoleinen on käännetty peilikuvaksi, eli pusikot on väärällä puolella ja kello näyttää siltä että olis oikeassa kädessä. Pidän aina sitä kelloa tietysti ihan vasemmassa ranteessa :)

   Delete