6/19/2012

A PIECE OF CAKEEilen päivällä en tehny oikeestaan yhtään mitään, mutta eiks se oo ihan sallittua näin kesälomalla...? Iltapäivällä oli vähän duunia ja sitte näin Lindaa ja mentiin kahville ja kakulle, oli superhauskaa! 
Tänään ois tiedossa huoneen järkkilyä ja illalla taas töitä.

PS. Hain StepUpin Skeneen ja auditoinnit oli tossa vikalla kouluviikolla ja sain just tietää että PÄÄSIN SINNE! Joten mulla tulee olemaan a hell of a musical year! (Skene on siis sellanen musikaaliproduktiojuttu, teille vaan jotka ihmettelitte mistä äsken horisin.)

I går på dagen gjorde ja egentligen inget, men är det inte helt tillåtet så här på sommarlovet...? På eftermiddagen hade jag jobb och sedan var vi på kaffe och lite kaka med Linda, vi hade det superroligt!
I dag skall jag lite ordan i mitt rum och sen på kvällen har jag jobb igen.

PS. Ja sökte till StepUps Skene och var i intagningen på sista veckan före sommarlovet, och fiack just väta att JA KOM IN! Så ja kommer att ha en a hell of a musical year! (Skene är alltså en musikalproduktionssak, för dem som just rynkade på ögonbrynen.)

10 comments:

 1. Toi kuva susta on ihan älyttömän söpö ! Ja aaah, kakkua...♥

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitti! Se oli kyllä hyvvää ;))

   Delete
 2. Sulla on kyllä superkiva blogi ja ihana tyyli:)

  ReplyDelete
 3. Onnee tosta Skeneen pääsystä! :)

  ReplyDelete
 4. waaat! onneee superisti!

  ReplyDelete
 5. Eikäää!! Skene!! So COOOL! Oon ollu nyt kahten vuoten kattoo esitykset ja hitto ne on HYVII!! Ja waau oot varmaa nuorimpii siel! Onneks olkoo, ihan mahtavaa!!!!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hihii!! NII!! Ok, en oo itr käyny mutta uskon, opettajat on aika hyvii! Nii no voi olla ;) Kiitos, kyllä on juu!!!!!

   Delete