5/19/2012

ROCK-SM 85Yesterday's: Suede jacket & shoes, 2nd hand/ top, moms old/ shirt, Cubus/ pants, 2nd hand + DIY/ all cuffs, H&M/ sunnies, Lindex.

Kaiken viimeaikasen stressin, väsymyksen ja epätoivon keskellä hävitin itseni ja mulla oli tosi vaikea löytää innostusta pukeutumiseen. Mutta eilisen asu oli kyllä NIIN MINUA! Eli taidan nyt olla "back on track"!
Hiuskoru, rannekkeet ja arskat ovat kaikki uusia joista niiin tyksin. Noi pökät liotin tällä viikolla kloriitissa kuminauhojen kera, ja voih, ne on kyllä tän hetken lempparit!

Kring all stress, trötthet och förtvivlan tappade jag lite bort mig själv och jag hade inte riktigt någon inspo för klädnad. Men gårdagens outfit var nog SÅ MIG! Så ja tror ja är liksom "back on track"!
Hårringen, armbanden och solisarna är nya och ja gillar dem ju en hel del. Brallorna hade jag i klorit här om dagen fulla med gummiband, och jahh, de är ju just nu mina favvisar!

8 comments:

 1. Voi jestas sä olet upea jälleen kerran ! :)

  ReplyDelete
 2. On kyllä onnistunut värjäys noissa housuissa. Upeat! Lopputulos kun on aina hieman yllätyksellinen :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitti! Niin, totta ;)) Oon ittekki kyllä tosi tyytyväinen! :D

   Delete
 3. Heii kerro heti miten laitoit ne kumilenkit! Ihanaimmat housut ikinä :>

  ReplyDelete
  Replies
  1. Sidoin sitä kangasta sieltä täältä niillä kumppareilla sellasiks "nupeiks", "nipuiks" tai "könteiks" ja sitte pistin vaan sinne kloriittiin likoomaan... se hoitaa sitte lopuks itse itsensä :)) Hihiii, sellanen taitaa olla munki mielipide tällä hetkellä! ;)

   Delete