5/01/2012

ONE WORLD - TOUR

Niille jotka eivät vielä tiedä, niin mun broidi soittaa bändissä jonka nimi on Face Of God. Tämä bändi on saanu sellasen päähän pistoksen että ne aikoo - yhdessä muiden suomalaisten bändien/artistien, mm. Lassi Valtonen, Black Crows Break The Silence, PASA, Kuningasidea, Nimetön, Stina Girs, Hey Heather, Neat Neat ja Atletico Kumpula, kanssa - vetää 50 keikkaa tässä kuussa (toukokuussa) ja vikana päivänä 20 ympäri Helsinkiä. Näitä keikkoja tulee olemaan kaikenlaisissa ikärajattomissa paikoissa jossa ei normaalisti vois kuvitella näkevänsä rokkibändiä, esim. ravintoloissa, ostoskeskuksissa, vaatekaupoissa ja julkisissa kulkuvälineissä.  Tällasta ei ole kukaan koskaan tehnyt Suomessa ja ehkä jopa koko Euroopassa ennen. Ja kaikki keikat ovat ilmaisia! 
Mukana sponssaamassa ovat mm. Carlings, Sound-Shop, Redbull, Structure, Suosikki ja koko kiertueen kuvauksesta vastaa Luomustudio.
Että nyt kaikilla on tekemistä toukokuussa!

Tässä ekan viikon aikataulu:
1.5 live @ Valimo, suomenlinna w / Neat Neat.
2.5 live @ Kaisaniemi, metrostation w / TBA. 
3.5 live @ Käpylän yhtenäiskoulu w / Iconcrash.
4.5 live @ Kulttuuri raitiovaunu.
5.5 live @ Tennispalatsi w / Nimetön.
6.5 live @ Linnänmäki w / Iconcrash and Nimetön.
7.5 live @ Esprsso Edge w / Madcraft

FOG- Elephant
FOG- Paranormal Whorebomb

4 comments:

  1. Monen aikaan noi keikat on?:D Jos vaikka ehtiski johonki noista.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Huominen on klo 17, ylihuomisesta en tiiä, sit ratikassa perjantaina vähän yli 4 ja muista en tiiä... Kandee tsekkaa aikoja sun muita tuolta lisätiedoista (fabosivut yms) :))

      Delete