5/17/2012

HELSINKI FRESH

Photos by me from yesterday @ Helsinki fresh in Design Forum.

Osa eilisestä illasta vietettiin Design Forumilla Helsinki fresh:n tapahtumassa. Näytillä oli suomalaisten suunnittelijoiden luomuksia ja tarjolla oli juomaa ja naposteltavaa. Ja musasta vastas tietty Face Of God!! Paikka oli täynnä tyylikästä porukkaa (paitsi minä jolla oli nopeasti päälle hutastu supertylsä asu...). Oli ihan hauskaa hengailla siellä VIP-ihmisten seassa, haha... Harmi vaan ku jäätin ilman goodiebageja kun lähettiin niin myöhään (joo siis tooosi harmi ku se sisältö oli smoothie, Lumenen joku rasva/pesuaine ja jotain mainoksia... hahahah). Mutta oli tosi hauskaa ja jänskää ku siellä oli koko toi Suomen muotiporukka! 
Tänään ois tarkotus grillailla naapuruston kesken ja vähän hommailla DIY-juttuja. Ihanaa helatorstaita ragsut!

En del av gårdags kvällen firades i Design Forum i Helsinki fresh:s event. Där fanns finska designers verk och det serverades dricka och smått och gått. Musiken representerades förstås av Face Of God!! Forumet var fullt med stiliga människor (utom jag som hade en supertråkig outfit som ja bara snabbt drog på mig före jag åkte iväg...). Det var ju ganska roligt att hänga där mellan alla VIP-människor...haha. Tråkigt nog att vi inte fick goodiebags för att vi for så sent att de redan var slut (alltså jääätte tråkigt, när innehållet var en smoothie, en Lumene salva/tvättmedel och någo reklamer...hahah). Men det var riktit trevligt och spännande när där fanns hela det där Finlands modefolk!
Idag ska vi grilla med grannarna och så ska ja hålla på med lite DIY-projekt. Ha en bra Kristi himmelsfärds dag ni fina!

2 comments:

 1. Diyata odotellessa :) Tykkään tosi paljon tuunata mun kamoja. Viimeksi tuunasin mun korut kynsilakoilla, korut näytti paremmalta mun silmissä :) Nyt mietin vaan miten saisin nahkabootsit tuunattua, kun niissä on tahroja, jotka haluaisin peittää.

  Sulla on tosi hieno blogi! Jatka samaan malliin! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hei kullostaa hauskalta! Ne nahkashortsien tahrathan sä voit peittää vaikka permanenttitussilla tai tekstiilimaalilla ;))
   Voi kiitos! Jepps :D

   Delete