5/26/2012

GREENThursday's: Biker vest, Gina/ jacket, 2nd hand/ top H&M/ jeans, diy/ bag, Cubus/ shoes, 2nd hand/ sunnies, These Glory Day's (carlings).

Siinä torstain asua. Tää lähtis nyt tanssiesityksiin vetelemään.

Ovan outfit från torsdags. Nu ska ja iväg till dansföreställningarna och uppträda.

10 comments:

 1. sulla on kyllä niiin omanlainen ja inspiroiva tyyli että ihan kateus iskee! millasia laukkuja/kasseja sä pidät koulussa, sun laukut näissä kuvissa näyttää usein aika pieniltä ettet varmaan saa kaikkia kirjoja niihin tungettua?:D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitos! Käytän kaikenlaisia laukkuja ja kasseja, mulla on kyllä aina se laukku joka on kuvassa sinä pivänä mukana, jos kuvassa ei ole laukkua (joka yleensä ei sitten sovi täydellisesti asuun) niin mulla on jonkin sortin iso "pakkolaukku". Torstaina (eli sillon kun hengailin ylläolevassa asussa) mulla oli mukana kabgaskassi jonne tungin treenivaatteet, käytän kyllä aika harvoin tätä laukku JA kangaskassi-metodia, mutta joskus mula on pelkkä se kangaskassi. Niistä koulukirjoista vielä että jätän usein ne kirjat vaan sinne kouluun niin ei tarvi sitä miettiä ku valitsee päivän laukkua ;D

   Delete
 2. Näytät taas todella hyvältä, huh ! Ootko missään mallitoimistossa tms., näytät meinaan siltä, että sun päällä jätesäkkikin olis tyrmäävän upea, ja just ton eilisen Näytös 2012 -ohjelman katsoneena sanoisin, että Suomi tarvis särmikkäät ja persoonalliset kasvot omaavia malleja, ja sä olet just sellainen. Olipas hirviölause. Mutta kuitenkin, olet U-P-E-A.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oi kiitoksia! No en kyllä oo, enhän mä oo yhtään missään mallin mitoissa. Voi apua WAUU K-I-I-T-O-S! Voi että ku vaan hymy nousee korviin kun saa tällasia hienoja kohteliaisuuksia! Oot itse superihana Katri!!

   Delete
 3. harrastakko sää minkälaista tanssia?:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Harrastan nykytanssia ja lyricaljazzia tällä hetkellä. Sitte oon harrastanu showta, jazzia, streettiä ja vähän balettia (joka ei oo yhtään mun juttu). :))

   Delete
 4. Rrrakastan sun hiuksia!! Jag gillar jag gillar ;)

  http://guabk.blogspot.com/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kkkkkiiitoss! Hihi, jag nog också hehe ;))

   Delete