5/22/2012

ARMY & DENIM
Today's: Jacket & shorts, 2nd hand/ shirt. 2nd hand + diy/ cuffs & hair cuff, H&M/ sunnies, These Glory Days (Carlings)/ shoes, Zara.

Ihhana ilima tänään (paitsi aamulla..)!! Kyllä se kesä sieltä tulee.
Niin kun huomaatte en taaskaan ole kauheasti ehtiny postailemaan kun su meni serkun syntskäreihin, Käpylän kyläjuhliin + kirppariin (takki löytö sieltä) ja kavereita moikkaamiseen. Eilinen taas meni kaiken maailman harrastuksiin ja duuniin, että sillä lailla... Lauantain asua tulossa tässä vielä joku päivä... Mutta mitäs teille kuuluu? 

Ljuuuvlit väder (utom på morgonen) idag!! Nog kommer sommaren krypande.
Som ni säkert märker har ja igen inte riktigt hunnit göra inlägg här de föregående dagarna när sö gick till kusinens födisfest, Kottbys by festival + loppis och till att träffa vänner. Gårdagen igen gick till alla världens hobbyn och jobb, seså... Lördagens outfit kommer här nån dag sen... Men hur e det med er då? 

6 comments:

 1. ihana asu! :-) ja oon niin kesäfiiliksissä, kun on jo parina päivänä ollut niin ihana sää, kyllä se kesä sieltä tulee!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitti! Nii sitä tuppa olemaan! Sitähän mäki! ;D

   Delete
 2. Noi nilkkarenkaat ja kengät on ihanat !

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hihii ne on oikeestaan rannerenkaat (sen takia ne ei oo kiinni ku ei menny, eheh..) mut joo tyksin kyl kans aikas palajon!

   Delete
 3. Mitä puet päättäreihi? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Sen saatte kyl nähä täälläki sitte ;)) Kärsivällisyyttä kärsivällisyyttä!

   Delete