5/17/2012

10

Oon kyllä niin maailman huonoin näissä haasteissa ku mulla kestää niin kauan saada ne kasattua! Elikkä sain aaaaaaaiikoja sitte haasteen Hannalta kuvata 10 luttovaatettani. Mulle tää oli jotenki ihan hiton vaikeeta, mutta päädyin sitte kuvaamaan niitä kaikkein käytännöllisimpä vaatekappaleita.

Fick en utmaning av Hanna för lääääänge sedan, och nu fick ja den äntligen gjord, ja är nog så dålig på sånthär. Alltså, man skulle fotografera sina 10  plagg man mest kan förlita sig på. För mig var detta ganska svårt, men bestämde mig sedan att lägga upp de aldra praktiska kläderna.

- Dr.Denim Jeansmakers:n super stretchyt Plenty:t on maailman mukavimmat ja istuvimmat perusfarmarit. Ostoslistalla ois ne vielä korkeavyötäröisemmät Solitairet, mutta kun niitä on vaan niin vakea löytää... Täytyy varmaan vaan tilata netistä.
Niin kuin farkut aina, sopii nämä kaiken kanssa. Niin kuin varmaan huomaatte, on mulla nää mustina ja vaaleansinisinä.
Dessa Dr.Denim Jeansmakers Plenty stretchiga jeans är världens skönaste och de sitter perfekt. Ja skulle även villa ha de med en ännu högre midja, Solitaire, men de är så svåra att hitta att jag troligen måst beställa dem från nätet.
Så som alla jeans, passar dessa med allt. Som ni ser, har ja dessa i svart och ljusblått.

- Kirpparilta ostettu iso, valkoinen kauluspaita on täydellinen sillon kun tulee vaatekriisi aamulla, sillä noi mun lisäämät niitit tekee siitä vähän kiinnostavamman. (Sori ku en jaksanut silittään ennen kuvaamista..)
Denna vita, stora skjortan från loppis är perfekt då man får klädkris på morgonen, för att nitarna jag lagt på kragen gör den lite intressantare. (Ursäkta att ja inte orkade stryka skjortan för fotograferingen...)

- Hotman lyhyehkö vahattu neule on myös pelastus huonoina asupäivinä. Toi vahaus antaa perus mustaan neuleeseen sitä jotain.
H&M:s lite kortare vaxade jumpern är också en räddning då man har en dålig outfitdag. Vaxningen ger detta något åt en vanlig svart tröja.

- Farkkutakit ovat aina käytännöllisiä ja kivoja, mutta tää Leviksen rotsi sai vielä lisää ilmettä ku dippasin vähän kloriittiin.
Jeansjackor är alltid praktiska och snygga, men denna Levi's rock fick mer karakter av att jag dippade den lite i klorit.

- Tää Gina Tricotin bikerliivi on ollu mun tän kevään pelastus! En tykkää bikertakkini etuosasta, joten pidän tätä sen päällä, farkkutakkien ja parkan päällä ja alla sekä niin, kaiken kanssa!
Denna Gina Tricots bikervest har varit vårens räddning! Jag tycker inte om min leder rocks framdel, så jag använder denna på leder rocken, på och under jeansjackor och parkan och ja, jag använder den mad allt!

- Tykkään kaiken maailman collegeista ja muista, varsinki tästä kun siinä on noi merkit sun muut ja sitte sillä on tarina. Heitän tän legginsien ja joidenkin kiinnostavampien kenkien kaveriks sillon kun en muuta keksi.
Jag gillar alla världens sweat shirts, särskilt denna pga av märkena och allt annat och för att den har en berättelse i sig. Denna drar ja på mig som par till ett par leggings och någo snygga skor, då jag inte vet vad ja ska dra på mig.

- Perus farkkupaita sopii kivasti kaiken kanssa ja on aika vaatekaapin basic juttu. Omani ovat 2nd hand:ia.
En vanlig jeansskjorta passar bra med allt och är ganska basic stuff i klädskåpet. Mina skjortor är 2nd hand.

- Tää kirpparilta löytyny takki pelastaa charmillaan sillon ku asu on kuoleman tylsä. Rrrrakastann!
Denna älskling från loppis räddar en outfit med sin charm. Lööööövv!

- Shortsit ovat meikäläisen kesäjuttu (niin kuin aikas monen muunkin.. haha). Mulla niitä löytyy yhet ainaki jokaselle viikon päivälle, ja nää on ne kaikkein simppelimmät ja kivoimmat. Ylläripylläri, kirpparilta löytyneistä Leviksen farmareista leikattu.
Shorts är min sommarsak (så som ganska många andras också..haha). Jag har i alla fall ett par för varje veckodag, och dessa är de simplaste och snyggaste. Surprise surprise, de är klippta ur ett par Levi's jeans hittade på loppis.

- Viimesenä mutta ei vähäisempänä, se perusbleiseri jonka voi vetää topin tai minkävaanikinä päälle minä vaan vuodenaikana.
Last but not least, en basic blazer som man kan dra på en topp eller med vadsomhelst när som helst.

Koska olen niin laiska haastan teidät kaikki tekemään tämän joko blogissanne tai ihan vaan omassa päässänne!

För att jag är så lat, utmanar jag er alla att göra detta i er blog eller bara i ert eget huvud!

5 comments:

 1. Sun ikäisenä (oon sua kolme vuotta vanhempi) pukeuduin tosi tavallisesti farkkuihin, toppiin ja neuletakkiin ja näytin tosi tylsältä. Vasta viimeisen vuoden aikana oon saanut oikeasti rohkeutta mun pukeutumiseen, joten täytyy sanoa, että ihailen sun tyylisilmää ja uskallusta, oot aivan upean näköinen tyttö! Alan seurailla tätä, käy säkin kurkkaamassa mun blogi jos kiinnostaa:

  http://differentpeople-tragickingdom.blogspot.com/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hyvähyvä että nyt uskallat jos olet oma itsesi, joka on kaikkein tärkeintä! Mut oi ihanaa kiitos! Jess, käyn! ;D

   Delete
 2. Toi college/trikoo(?)paita on ihan mahtava!

  ReplyDelete
 3. Mikä noiden vaaleiden DR. Denimien värin nimi ? Ois mahtavaa tietää, kun olen noita niin kauan etsinyt, vissiin ainoa väri, joka puuttuu :)

  ReplyDelete