4/03/2012

THOSE WERE THE DAYS WE HADPhotos of my summer 2011.

Tänään ei ollu kyllä yhtään mun päivä: vaatefloppi, huono aamu ja muutenki kaikki ihan persuksista. Iltapäivä/ilta on nyt sitte ollu vähän parempi, luojan kiitos. Mutta kai tällasia päiviäki välillä pitää olla niin osaa arvostaa niitä parempia. 
Kaipaan niin lämpöä ja kesää!!! Onneks ees vähän paisto aurinko tänään...

Hade en riktigt dålig dag idag: katastrofal outfit, dålig morgon och annars också var allt upp och ner. Eftermiddagen/kvällen har nog nu varit bättre, tack o lov. Men man måst väll någon gång ha såna här dagar så att man kan uppskatta de bra dagarna.
Ja vill sååå att det skall bli varmt och sommar!!! Bra att solen lite sken idag ändå...

6 comments:

 1. Saako kysyy, että mistä kaikkialta saat rahaa?: )Taisiis teetkö jtn töitä..

  ReplyDelete
  Replies
  1. No hoidan lapsia melkein viikoittain ja oon tietysti kesätöissäkin. Ja sitte saan sitä kuukausirahaa.

   Delete
 2. moi! törmäsin sun blogiis tänää ekan kerran ja pakko myöntää et melkee vituttaa etten oo ennen tätä löytäny! kuvat on loistoja ja fiilis rento, lisäks olisin heittäny iäkses about 20 ellen olis törmänny sweet 16 postaukseen, huhhu. ja älyttömän hienoo et kirjotat ruotsiks kans, kiva tällee lukee molemmil äidinkielil. jatka näi!

  ReplyDelete
  Replies
  1. haha, no ei se ny ihan niin kauheeta oo, pääset kyllä kärryille! ;D Voi kiitoskiitos, oho! Jepuliss, se on mun äidinkieli, mut sit tietysti vähän pakko kirjottaa suomekski ku kerran asuu suomessa. Hei hyvä, jepp!

   Delete
 3. Saako vielä kysyä, et mite pääsit lapsenvahdiks? Iha hirvee tää mun kysely...mut noi sun vaatteet..aahhh! Oot iha huippu! : )

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hoidan tuttujen lapsia :) Voi kiitoksia! :D

   Delete