4/16/2012

2ND HAND x 8Olin lauantaina Valtterissa ja löysin kaikkea mitä oon ajatellu että haluaisin kevääks/kesäks.
Keltasta bleiseriä katoin tossa joskus joulun jälkeen hotmassa, mutta väri ei kuitenkaan ollut täydellinen ja muutenkin se että ostaa kauheesti kyseisestä kaupasta ei oikein houkutellu niin en sitte ostanu. Ja waah, löysin kirpparilta alle vitosella Sandin neonkeltaisen, jess! Täydellinen kesäbleiseri.
Sitte löyty tollanen neulostoppi jota oon myös ettiny ja kuolannu, tän yhdistän kesällä neonväriseen rintsikkatoppiin/bikineihin ja korkeavyötäröisiin farkkusortseihin.
Tummansininen spugenahkatakki oli ehkä se joka pokkes kaikkein eniten siitä haluamastani, eli bomberista. Mutta vaikka onki aika erilainen niin tykkään, kunhan ton pukee riittävän siistiin ja naiselliseen asuun.
Löyty myös ihan perusjuttuja: raitapaita, herrainhousut (jotka ehkä ajattelin tuunata Annaliinan tapaan, lisäämällä valkoiset raidat sivuille), perus istuva valkoinen kauluspaita ja harmaa v-aukkoinen huppari.
Tollaset herrainkenkien tapaset ilman naruja on ollu myös meikän toivelistalla!
Voitte varmaan uskoa kuinka tyytyväinen oon löytöihin, oon tosi ilonen!

Jag var alltså på Valtteri-loppis i lördags och hittade allt möjligt ja har tänkt att ja vill ha till våren/sommaren.
En gul blazer har ja tittat på i H&M efter julen, men färgen var fel och det att köpa mycket från denna butik kändes inte bra. Men så hittade jag denna ljuuuvliga neongula Sand jackan med under femlappen och är alldeles förälskad! Perfekt sommarblazer!
Sedan hittade jag den där jumpertoppen (el va man nu kan kalla den..), en sådan har jag också sökt efter en tid, och ja tänker matcha den med en neonfärgad undertopp och ett par rivna jeansshorts.
Den mörkblåa spurgulederjackan är kanske den mest avvikande från det ja önskat, alltså en bomber jacka. Men fast den inte är helt en sådan gillar jag den, bara men klär den i en outfit som är tillräckligt fin och feminin. 
Hittade också alldeles basic plagg: en randig blus, ett par herrbrallor (som ja tänkte pimpa som Annaliina gjort, alltså med att tillägga en vit rand på båda sidorna), en basic sittande vit skjorta och en grå v-ringad hoodie.
Ni kan bara tänka er hur nöjd jag är med dessa fynd, är superglad!

8 comments:

 1. ihania löytöjä ! tuntuu etten ite oikein löydä nykyään kirppareilta mitään :(

  ReplyDelete
  Replies
  1. :D Mut no höh.. sun täytyy vaan kierrellä paljon niin kyllä sitte jotain eteen tulee ;)

   Delete
 2. ooohh ihana bleiseri damnn! hyviä löytöjä :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Nii tyckään kyl ihan hitsisti! Kiitti :))

   Delete
 3. oioi mitä löytöjä! Mä tartten niin töitä, et pääsen kirpparille pyörii. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hhihhi! No kuule, kallein juttu mitä ostin oli toi bleiseri joka makso 4.20 ja sit loput oli jtn euron pari.. et ei tyylikkyyteen paljoa rahaa tarvi! ;))

   Delete