2/26/2012

WESTERN COWGIRL
Today's: suede jacket, 2nd hand/ top, Zara/ scarf, Gina/ pants, H&M trend/ boots, 2nd hand (diy).

Käväsin tänään Kluuvissa Indiedaysin bloggaajakirppiksellä. Oli ihan kauhea tungos ja olen tosi huono tunkija, joten hyvä että edes näin niitä pöytiä ihmismassan takaa. Lopuksi alkoi ahtaanpaikankammon takia ahdistamaan niin paljon että lähdin livettiin. Oikeastaan oli ihan hyvä etten törsännyt rahaa, sillä ollaan lähdössä ens perjantaina Köpikseen! Jeeee! 

Var idag snabbt i Kluuven på Indiedays bloggarloppis. Det var supertrångt och jag är inte den bästa på att trängas, så det var bra att tom så borden bakom människorna. Till slut, pga min klaustrofobi, började ja må så illa att ja stack. Egentligen var det ganska bra att ja inte använde pengar, för att vi skall till Köpenhamn på fredagen! Jeeyy!

Ps. Huomenna tulee sitte sitä eilisen asua... Ja hassua muuten että se Pernilla voitti eilen....
Imorgon kommer gårdagens outfit... Och det var ganska överraskande att Pernilla vann igår...

Tackis Tette

11 comments:

 1. Jep, oli kyllä ihan kauhee tungos! Ite löysin siis semmoset ihan perus farkut kun niistä on ollut pulaa... Ihana asu, tuo takki on ihan super♥!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kyllä, hyvähyvä :)) Kiitos! Oon ihan rakastunu siihen ♥

   Delete
 2. toi takki!!! tiiätkö yhtää minkä merkkine tai mitää, mistä sais :(

  ReplyDelete
  Replies
  1. Nii-i! En tosiaan yhtään tiiä alkuperää, mutta ostin ton joskus kallion puistokirppikseltä Dodilta (wtfdodi.blogspot.com), että kandee kysästä siltä! :)) Muuten kannattaa vaan pitää simmut apposen auki kirppiksillä ja 2nd hand liikkeissä ;))

   Delete
 3. hahaa en tosiaan kehdannu siel kirppiksellä sanoo, et mullakin on samantapainen takki, kun tulin vielä sun takkia kehumaan :'D vähältä piti etten itsekin laittanut ! nuo buutsit on niin kivat :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hihihi! Onhan meillä kivat takit, eihän se mittään haittaa että on samantapaiset! ;D Se ois ollu hauskaa, samiksii ;))
   Kiitos:))

   Delete
 4. Mä en vaan voi sulattaa sitä, että Suomen Euroviisuedustaja laulaa ruotsiksi! WTF?!?! :o niin, ja ihana asu taas jälleen kerran ♥

  ReplyDelete
  Replies
  1. Niin no, ruotsihan on suomen toinen virallinen kieli.. Ihmettelin itsekin, mutta näin tällä kertaa. Saan olla ylpeä suomenruotsalaisista kun on edustaja kaks vuotta peräkkäin suomenruotsalainen ;))
   Kiitosta♥

   Delete
  2. no niin, onhan se :D vähän vaihtelua :---)

   Delete
 5. love the jacket <3

  http://dontthinkjustfeel-yuka.blogspot.com/

  ReplyDelete