2/05/2012

VALVAKAN


Friday's: blazer, 2nd hand (urban outfitters)/ top & necklace, H&M/ sequin  shorts, Zara/ tights, Lindex/ shoes, Din Sko.

Tällasta oli päällä perjantaina päivällä. Illan asu koostu oli sitte paljettimekosta ja Weekdayn koroista (vilahtaa edellisessä postauksessa tokavikassa kuvassa takaapäin). Shortsit ja topin ostin vähän aikaa sitten, shortsit alesta, ja kaulakorun ostin perjantaita varten. Vaikka asu on perjantailta, on julkaisun ajoitus aika hyvä... sillä kohta saadaan tietää kuka on seuraava pressa... arvaatte jo varmaan ketä kannatan kun t-paita on vihreä, haha.
Tänään mulla on ollu lokoilu/siivous päivä (tai olis pitäny siivota...). Jänskää iltaa kaikille!

Sådant hade ja på mig i fredags på dagen. Kvällens outfit var sedan paljettklänningen och Weekdays klackar (ni ser detta bakifrån i förra inlägget, näst sista bilden). Shortsen och toppen köpte ja en tid sedan, shortsen var på rea, och halsringen köpte ja  för fredagen. Fast ja hade på mig detta på fredan, är timeingen ganska bra va... snart får man veta vem som e vår nästa president... ni gissar säkert vem jag tycker skall vinna när ja har en grön top, haha.
Idag har ja haft en vilu/städnings dag (eller ja borde ha städa...). Ha en spännande kväll!

6 comments:

 1. Vovovou, I realllly like your style.
  Classy!

  ReplyDelete
 2. noi sun hiukset on ihan älyttömän siistit!! sopii ku nakutettu..ja kiva tyyli sulla kans xx

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitokiitos! Itselläs on tosi kiva blogi ja tyyli! :))

   Delete
 3. Taisin just rakastua sun tyyliin ja blogiin, onneks löysin!:)

  ReplyDelete