2/05/2012

SHIMMER - OUFITS MADE BY ME

Anteeksi hiljaiselosta! En oo kuollut, haha. Olin tietysti koko torstain ja perjantain ihan varattu ja eilen huilasin. Sain sitte kaikki valmiiksi, niin kun varmaan huomaatte. Tolta ne kolme asua näytti catwalkilla, parempia kuvia möhemmin (ei olla edes päätetty kuvauspäivää, eheh, eli oikeesti myöhemmin). Ilta oli aivan supermahtava, kiitos kaikille!!! Mutta mitäs mieltä te olette luomuksistani? ; )

Ursäkta för bloggningspausen! Ja är inte död, don't worry, haha. Var förstås torsdagen och fredagen alldeles upptagen och igår vilade ja bara. Fick allt sedan färdigt, som ni ser. Så såg det ut på catwalken, bättre bilder senare (har inte ens bestämt fotograferingsdagen än, så bokstavligt senare). Kvällen var superotriligt duper, tack alla, ni är så fina!!! Men vad tycker ni om va ja skapat? ; )

9 comments:

 1. VAU! oot taitava!! Vitsi miten makeet noi keskimmäisen asun farkut on! Oon itekki aatellu koklaa tollasia, mutta en oo löytäny sopivii farkkuja.. huhhuh oot hyvä! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitosta kiitosta!!! Mutta ekan asun neule on kirpparilöytö, keskimmäisen asun farkut vaan tuunattu/valkastu ite ja kolmannen asun jakku tuunattu/pienennetty isän vanhasta. Juu, noita tuun kyllä kayttämään paljon. Ihanat, vaikka ite sanonkin ;P Ei vaan kun sopivia ettimään ja sit vaan heittää kloriittiämpäriin ja se on siinä :)) Voi kiitos vielä!

   Delete
 2. Wow Alexandra! Noi on tosi hienoja ja oot tosi taitava:)!

  ReplyDelete
 3. Replies
  1. Waaa kiitot ! Saat sitte luvan ottaa ne kunnon kuvat ;D

   Delete
  2. noh nakitit mut jo aiemmin! sano vaan missä ja millon! ;---)

   Delete
 4. löysit villapaidan kirpparilta? millätavallahan se sit on outfit made by you? t. sama anonyymi joka kommentoi toiseen postaukseen joka kyselee ihan vaan mielenkiinnosta ei ilkeyttään :-D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Outfit = asu, on kokonaisuus vaatekappaleista, ei yksi vaate. Elikkä vähän niinkuin kaikki kaikkien asut on made by themselves.;)
   Koko homman idea oli että tekisin kolme asukokonaisuutta (joka ei siis takoita että kaikki vaatteet on tehty itse, vaan että on itse yhdistelty): Yksi ihan itse tehdyistä vaatteista, yksi DIY (elikkä muokattuja vaatteita) ja yksi kokonaan kirpparilta. Lopuksi tein kuitenkin niin että sekottelin itsetehdyt, diyt ja kirppislöydöt yhteen, sillä tykkäsin kokonaisuuksista enemmän niin. Koko "mallisto" oli yhtenäinen kokonaisuus, ja kokonaisuuteen keräily/tekeminen oli tehtäväni.

   Tietysti saa kyseenalaistaa, mutta täytyy muistaa miettiä sanavalintojaan. Ja useimmat asiat on jo käyty läpi täällä blogissa, kunhan jaksaa selailla... :)

   Delete