1/08/2012

HAIR GOES DIP-DYE

Siinä "pikkasen" kuvia mun uusista hiuksistani jotka värjäsin tossa välipäivinä. Ihan kauheeta kun koulu taas alkaa... Mutta nyt tää lähtee lenkille! Rauhallista iltaa ihanaiset.

Där har ni "lite" bilder av mitt nya hår jag färgade på mellandagarna. Helt hemskt att skolan igen börjar... Men nu ska ja på en springtur! Ha en lugn kväll, kram.

Ps. New banner!

4 comments:

 1. hei! haluaisin tietää, värjäsitkö siis itse hiuksesi? ja miten? käytitkö hiussutia vai pelkkiä suojahanskoja värin levittämiseen? mitä väriä käytit? minulla on saman pituiset ja väriset hiukset, ja aikeissa toteuttaa sama ombre meininki kotioloissa. kiva blogi ja hieno tyyli sinulla. ei uskoisi että olet noin nuori. keep it up!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hellurei! Siis en värjänny ite, vaan kävin oikeestaan värjäyttämässä. Mutta, kampaaja laittoi vaaleaa (ihan blondia, niin että ihan latvat ovat melkein valkoiset) väriä latvoihin ja levitti suojahanskoilla varustetuilla sormillaan ylemmäs niin ettei "raja" näyttäisi juurikasvurajalta. Ensimmäisellä kerralla (eli tuolloin) tehtiin aika luonnollisesti että tottuisin ajatukseen ja pystyisin päättämään tykkäänkö vai en. Nyt olen menossa maanantaina värjäyttämään lisää niin että näkyisi vähän paremmin. Kaveri teki ton saman mun ohjeistuksella kotioloissa ja onnistui oikein hyvin. Värin paljoudella voit säätää haluamasi värin ja "rajan" korkeuden. Mutta juu, ei muuta vaan kun koklaamaan! Luulenpa että onnistuu oikein hyvin, jos nyt tajusit ainakin osan mun selityksistä haha.

   Kiitos paljon! Yes i will!

   Delete
 2. Kiitos vinkeistä!! Vielä kysyisin että missä käyt kampaajalla (ilmeisesti hki:n alueella)? Ja osaatko sanoa kuinka paljon tuollainen dip dye käsittely siellä maksaisi?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ollos hyvä!
   Käyn Annankadun DV:ssä, Tapiolla (en tiedä sukunimeä..). Tapiolla oon käyny naperosta asti, äidin kautta (koko perhe käy siellä)... eli me tunnetaan aika hyvin... En oikein tiedä paljonko se maksaisi (tapio on ihan superammattilainen että luultavasti tavallista vähän enemmän...). Mutta oon käynyt kerran muualla (sillon en kyllä värjänny), TS salongissa ja vaikutti oikein hyvältä. Uskon kyllä että kaikilla kampaamoilla osataan tehdä nätisti, kunhan vaan selität ettet halua juurikasvurajaa.
   Toivottavasti löydät hyvän paikan ja että onnistuu!

   Delete